Evenimente

Biciclete Cochete

 

Sămbătă, 19.09.2015 am cochetat la "Săptămâna mobilității europene" împreună cu cei de la Biciclete cochete. Vremea frumoasă, ne-a atras ca un magnet în parcul 1 Decembrie, unde plini de entuziasm am așteptat cu nerăbdare să pornim la plimbare cu bicicletele

Citește mai departe: Biciclete Cochete

Semimaraton Hanul Pescarilor

 

Vremea frumoasă ne-a mobilizat din nou la mișcare, astfel am sărbătorit "Săptămâna mobilității europene" la Hanul Pescarilor, alături de prietenii noștri de la Pro Bikers, printr-un Semimaraton, a cărui start a fost dat la ora 10:30.

Întrecere între autoturism, tramvai, autobuz și bicicletă

Te invităm în Sala Mare a Primăriei Municipului ‪Oradea‬, să dezbatem împreună istoria tramvaiului orădean și amprenta pe care a lăsat-o Siemens peste dezvoltarea infrastructurii orădene, cât și prezența celui mai modern tramvai din România, la Oradea.

110 ani de prezenţă ‪Siemens‬ in ‪‎România‬

Te invităm în Sala Mare a Primăriei Municipului ‪Oradea‬, să dezbatem împreună istoria tramvaiului orădean și amprenta pe care a lăsat-o Siemens peste dezvoltarea infrastructurii orădene, cât și prezența celui mai modern tramvai din România, la Oradea.

Semimaraton

Semimaraton, Sâmbătă, 19 Septembrie 2015, Ora 9-15:00 (plecare de la Hanul Pescarilor)

În data de 19 Septembrie 2015 Asociația Probikers Bihor, în parteneriat cu Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară TRANSREGIO organizează un concurs internaţional de ciclism montan.

Citește mai departe: Semimaraton

Ziua porților deschise la Oradea Transport Local

Ziua porților deschise la Oradea Transport Local reprezintă ocazia pentru cetăţenii Municipiului Oradea de a cunoaşte mai bine activtatea de operare a serviciului de transport public local. În acest sens, vor fi organizate vizite la halele de reparaţii, vor fi efecuate prezentări tehnice ale autobuzelor, midi-buzelor şi tramvaielor cu care se prestează servicul de transport public, va fi prezentat sistemul de tarifare electronică precum şi Laboratorul de mecatronică.

Ziua porților deschise la OTL

Miercuri, 16.09.2015 – 09:00. Ziua porților deschise la Oradea Transport Local

Este o realitate tristă, dar încă reversibilă. Schimbarea începe desigur cu noi, dar pentru a ne îndruma spre direcția bună, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Transregio organizează „Săptămâna mobilității europene” cu scopul de a promova mijloacele de transport sustenabile.

Orădenii au ocazia în această zi să privească cum sunt întreținute mijloacele de transport și să se aproprie de unele mecanisme de ultimă generație cu care se asigură mentenanţa tramvaielor Siemens.